Style advies

 

Wil je graag je interieur verfrissen en ben je op zoek naar professioneel advies? Dan is het Mini Consult precies

Een kennismaking via online platform

Voordat we aan de slag gaan, plannen we eerst een online kennismaking. Tijdens deze sessie kijken we of er een klik is en of ik jou kan helpen met jouw interieurvragen. Het is belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten, zodat we optimaal kunnen samenwerken.

Samen aan de slag

Zodra de klik er is, kom ik bij jou langs en gaan we samen aan de slag. Dit betekent dat we echt met elkaar aan de slag gaan. Gedurende twee uur werken we intensief aan jouw interieur. We maken plannen, brainstormen en voeren eventueel al wat eerste aanpassingen door, zoals het verplaatsen van meubels of het toevoegen/verwijderen van accessoires. Na mijn bezoek zal je direct resultaat zien!

Wat bespreken we tijdens het consult?

Tijdens mijn bezoek bespreken we verschillende aspecten van jouw interieur:

  • Inrichting: Hoe kunnen we jouw ruimte optimaal benutten?
  • Huidige situatie: Wat heb je al in huis en hoe kunnen we dat integreren in het nieuwe interieur?
  • Kleuren/Materialen: Welke kleuren en materialen passen bij jouw smaak en stijl?
  • Aanschaf: Indien nodig, kijken we naar de aanschaf van nieuwe meubels of accessoires die jouw interieur compleet maken.

Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen, ontvang ik graag foto's van de huidige situatie en een moodboard op Pinterest. Daarnaast is het ook handig als je een plattegrond van de ruimte(s) kunt aanleveren.

Prijsinformatie

Het Mini Consult, inclusief brainstormsessie en het bepalen van de persoonlijke sfeer met een eerste digitale impressie, kost €250- exclusief BTW.

Voor verdere uitwerking, styling en afronding van het project hanteer ik mijn uurtarief van €65,-.

Afspraak maken

Wil je graag dat ik bij jou langskom om samen te brainstormen, dingen op de juiste plek te zetten en je huis om te toveren tot een thuis? Maak dan snel een afspraak Contact. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!